1400/11/24 | آنزیم گلوتامیناز TG | | آنزیم ترانس گلوتامیناز (TG) : آنزیم طبیعی ، بهبود دهنده بافت محصول ، عامل کاهنده آب اندازی در ماست ، عدم تاثیر بر روی طعم محصول ، افزاینده راندمان و کیفیت محصول
این آنزیم در صنایع گوشت و شیلات، با بهبود بخشیدن شاخص های استحکام، قابلیت ارتجاعی، ویسکوزیته، ثبات حرارتی و کاهش آب اندازی به افزایش کیفیت... | دایان ارمان پویا تلفن: 02144130192
| | |
1401/04/29 | آنزیم ترانس گلوتامیناز TG، تولید کشور ترکArnova | | آنزیم ترانس گلوتامیناز (TG) : آنزیم طبیعی ، بهبود دهنده بافت محصول ، عامل کاهنده آب اندازی در ماست ، عدم تاثیر بر روی طعم محصول ، افزاینده راندمان و کیفیت محصول.
این آنزیم در صنایع گوشت و شیلات، با بهبود بخشیدن شاخص های استحکام، قابلیت ارتجاعی، ویسکوزیته، ثبات حرارتی و کاهش آب اندازی به افزایش کیفی... | دایان آرمان پویا تلفن: 02144130192
| | |
1400/12/08 | نایسین ( نایزین ) تولید کشور ترک، برند Arnova | | نایسین ( نایزین ) برند ترک ( Arnova ) : نگهدارنده ضد میکروبی بسیار قوی – ضدباکتری گرم مثبت – ضدبادکردگی – نگهدارنده طبیعی با منشاء گیاهی برای انواع فرآورده های لبنی – انواع پنیرهای ریکوتا، کاتیج ، فتا – فرآورده های تخم مرغ مایع پاستوریزه – دسرهای برپایه شیر – انواع سس ها ، چاشنی سالاد - نوشیدنی های... | دایان آرمان پویا تلفن: 02144130192
| | |
1400/12/08 | ناتامایسین (ضدکپک) ، تولید کشور ترک، برند Arnova | | دایان ارمان پویا
ناتامایسین (ضدکپک) ،تولید کشور ترکیه، برند Arnova
خرید ناتامایسین – فروش ناتامایسین – ناتامایسین درآب – ناتامایسین پودری – ناتامایسین در ایران – ناتامایسین مایع – وارد کننده ناتامایسین -
ناتامایسین : ضدکپک و ضد مخمر قوی با منشاء طبیعی - افزاینده زمان ماندگاری محصول - نگهدارنده ... | دایان ارمان پویا تلفن: 02144130192
| | |
1400/12/08 | ناتامایسین (ضدکپک) ، تولید کشور ترک، برند Arnova | | ناتامایسین : ضدکپک و ضد مخمر قوی با منشاء طبیعی - افزاینده زمان ماندگاری محصول - نگهدارنده بدون طعم و رنگ – رفع کپک زدگی سطح پنیرها – قابل استفاده در انواع سس ها و سس سویا ، آبمیوه و نوشیدنی هاتامین کننده : نایسین (نایزین) ، ضد باکتری – آنزیم ترانس گلوتامیناز (TG) تی جی ، سوربات پتاسیم - بنزوات... | دایان آرمان پویا تلفن: 02144130192
| | |
1400/02/12 | آنزیم ترانس گلوتامیناز TG، تی جی ، تولید کشور ترک | | آنزیم ترانس گلوتامیناز (TG) : آنزیم طبیعی ، بهبود دهنده بافت محصول ، عامل کاهنده آب اندازی در ماست ، عدم تاثیر بر روی طعم محصول ، افزاینده راندمان و کیفیت محصول
این آنزیم در صنایع گوشت و شیلات، با بهبود بخشیدن شاخص های استحکام، قابلیت ارتجاعی، ویسکوزیته، ثبات حرارتی و کاهش آب اندازی به افزایش کیفیت... | علی حسینی تلفن: 02144130192
| | |